maanantai 14. kesäkuuta 2010

Uusi koti, uudet kujeet.

Tässäpäs nyt muutamia kuvia välttäen pahvilaatikkoröykkiöitä pitkin nurkkia. Minulla ei ole koskaan aikasemmin ollut ikkunalautoja ja nyt olenkin aivan fiiliksissä kun voin hyödyntää tuollaisia hienouksia :) Taulut eivät ole vielä löytäneet teitään seinille, joten saavat nyt ainakin toistaiseksi nojailla seiniin.. Hymytyttöpatsas löysi paikkansa kaiuttimen päältä.. tosin en vielä tiedä ovatko stereot löytäneet lopullisen paikkansa ikkunalaudalla. Keittiön valkoisiin kaapinoviin yritin luoda vähän ilmettä mustavalkoisille korteilla. Verhot pitäisi ommella.. en vain tiedä minkälaisesta kankaasta ne haluaisin. Norjalainen Trolli istuu liesituulettimen päällä heilutellen Norjan lippua.. En raaski luopua trollista. Se on joskus aikoinaan (ehkä vuonna 2004) ostettu kuoromatkalla Lillehammerista. Olisin halunnut sellaisen todela ison peikon mukaani, mutta ikävä kyllä se ei olisi mahtunut matkatavaroihin ja jouduin tyytymään tuohon nauravaan otukseen :) Eiffel-torni on niin ikään vuodelta 2004, mutta ostettu tietenkin kuoromatkalla Pariisista.

Kaksi viimeistä kuvaa ovat ikkunastani (kuten heijastuksista voi ehkä päätellä) ja voin ainakin sanoa, että naapurit eivät ole ihan vieressä kyttäämässä ikkunoista sisälle. Näkymän on jotenkin todella idyllinen.. puisia pientaloja ja vaahteroita. Odotan jo innolla syksyn väriloistoa vaahteroissa!!

Onko jollakin hyviä ideoita miten munalukon saa rikottua?? Siis sellaisen missä on numerokoodi.. En yritä murtautua mihinkään.. tai no omaan vinttikomeroon. Ne lukon pyörivät numerosysteemit on nimittäin jumittaneet paikoilleen.. eilen niitä sormet verillä yritin pyörittää, mutta ei ne liiku mihinkään (tai korkeintaan pari milliä).. suihkutin niihin saranoille tarkotettua öljyäkin isän ohjeiden mukaan.. mutta ei! Se ei vaan toimi! Olisi hirveen kiva saada roudattua nuo laatikot ja laukut jonnekin piiloon. Mutta taidanpas pestä koneellisen pyykkiä ja tehdä vähän ruokaa.

HYVÄÄ VIIKON ALKUA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti