tiistai 17. maaliskuuta 2009

aurinko paistaa... kesä on siis tulossa..

Aamulla heräsin kirkkaaseen säähän ja aamupäivän aikana aurinkokin ilmaantui taivaalle! Sää on mitä mahtavin ja niinpä myös päivääni on säestäneet levyt ovat tuoneet hymyn huulille. Kotimaisista levyistä soittimeen ovat päässeet PMMP:Leskiäidin tyttäret, Haloo Helsinki ja Stella:Löytäjä saa pitää.
Tuo PMMP:n kolmas levy on minulle ehdoton kesälevy. Levyä kuunnellessa voi auringon lämmön melkein tuntea iholla! Ja olihan tuo kiva levyä kuunnellessa muistella toissa lauantaina Oulun keikkaakin. Haloo Helsingin levy antaa jotenkin ihan käsittämättömän energiavirtauksen aina mulle. Stellaa kuunnellessa voi aina palata edellis kesien festareihin :) Kyllä se kesä sieltä taas tulee ja pääsee festaroimaan ja kuuntelemaan hyvää livemusiikia :)

Muita tänään soineita levyjä ovat The Sounds - Living in America ja Highlights from Cats (kuva). Soundsia kuunnellessa tulee mieletön energiapiikki päivään.. ja kyllähän The Sounds jälleen kerran vahvistaa minun mielipiteeni, että ruotsalaiset vain osaavat tehdä ihan mielettömän hyvää musiikkia :) Musikaalina Cats on ihan järjettömän hyvä ja kesällä 2007 olinkin ikionnellinen kun eräästä Tukholmalaisesta levykaupasta tämän levyn löysin.. ja vieläpäs ihan älyttömän halvalla.. naurettavalla hinnalla suorastaan! Tätä levyä kuunnellessa minut valtaa aina sellainen tunne.. tunne, jota ei voi oikeastaan edes selittää :) Laulan aina mukana ihan kympillä (naapurit varmasti tykkää kans :))

Nyt tuli ihan hirvittävä kiire!! Pakko mennä.. 10 minuuttia aikaa vaihtaa vaatteet ja olla sen näköinen, että jonnekin vois vaikka lähteäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti