lauantai 14. maaliskuuta 2009

Musiikkia muodossa ja toisessa..

Onpas ollut musiikin täyteinen ilta.. ja sitä ennen kävin laulamassa päivän. Oli kyllä ihan huippua päästä taas tytsyjen kanssa treenaamaan kevätkonserttien ohjelmaa. Mukana oli tänään myös pikkiriikkisen äänenmuodostusta ja siitähän vastasi aina niin ihana Päivi :)

Ilta tosiaan on mennyt TV:n ääreen liimautuen. Ensin kyttäsin Emma-gaalaa ja sitten Melodifestival 2009-lähetystä (eli Ruotsin Euroviisun valinta tälle vuodelle). Ohjelmat menivät osaksi päällekkäin ja siinä sitten yritin parhaan taitoni mukaan harrastaa kanavan vaihtelua.. täytyy myöntää, että totaalisena Euroviisuhulluna tuo Ruotsin finaali vei voiton tiukassa kanavanvaihtokisassa aina välillä.

Molemmista höpöttelen vähän myöhemmin (kenties jo huomenna).. Kohta täytyy antaa NukkuMatin viedä unien ihmeelliseen maailmaan, koska aamulla täytyy klo 9.00 olla taas reippaana laulamassa ja aamulla täytyy vielä siivota. (Kyllä se on mahdollista.. vanhempani lähtivät eilen päivällä mökille ja jo nyt kaikki 120 neliötä on kaaoksen vallassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti