perjantai 6. maaliskuuta 2009

perjantai-illan höpinää..

Huomenna pitäisi klo 10.00 olla keskustassa lähdössä luistelemaan, mutta en ole vielä saanut laitettua tavaroita kasaan (asustan sunnuntaihin asti kavereiden luona, joten sen takia pitää pakata). Josko sitä vielä tässä illan päälle saisi pakattua :) Lämmitin tänään saunan. Ihon kuorinta teki ehkä ihan hyvää.. en edes muista milloin olisin viimeksi harrastanut ihon kuorimista muualtakin kuin kasvoista.

Huomenna onkin sitten kauan odotettu PMMP:n keikka!! Olen koko päivän fiilistellyt kuuntelemalla kaikki levyt läpi ja katsomalla Kuulkas Live! -dvd:tä. Olen kyllä ihan innoissani tuosta keikasta! Viimeksi näin tytsyt viime kesän Qstockissa.. siitähän on jo ihan älyttömän pitkä aika!

Saapas nähdä mitä siitä luistelemisesta tulee.. kävin viime talvena kerran luistelemassa ja silloin taisin viettää enemmän aikaa pyllylläni kuin terien päällä :) No, huomenna otetaan kahvit mukaan ja jos luistelu tökkii niin istutaan sitten vaikka lumihangessa :)

Soittivat Kelalta tänään. Pitää maanantaina käydä viemässä yksi paperin palanen jotta saa rahaakin joskus siitä laitoksesta ulos. Ja samalla voinkin kertoa ilouutisesta.. Eilen aloin laittaa hakuammunnalla hakemuksia lipastolle eri paikkoihin.. Tänään kyseltiin jo, että minkälaisella sopimuksella työtä etsin!! Eli kenties kenties.. ainakin jotakin olisi ehkä mahdollisesti kenties jopa tiedossa.. mutta enpäs sen enempää asiasta vielä kerrokkaan.. enkä oikeastaan itsekkään hirvittävän paljon asiasta vielä tiedä.

Nyt kuitenkin pakkailemaan ja sitten nukkumaan, jotta huomenna jaksaa pirteänä lähteä luistelemaan :) Palaan sunnuntaina kotiin ja kenties sitten taas jotakin tännekin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti