torstai 26. maaliskuuta 2009

Huuto-huuma..

Olen jälleen koukuttanut itseni Huuto.net:iin. Viime viikolla jo alkoi näkymään pahoja merkkejä koukuttumisesta ja siitä se on vain pahentunut :) Voisin päivät pitkät vain katsella mitä kaikkea kivaa on myynnissä ja mitä voisin kenties harkita hankkivani.. Nyt odotan, että postiluukusta kolahtaisi yksi kirja jonka huusin viime viikolla.. tänään olen jo ehtinyt tehdä huudon ihanista fuksian värisistä hanskoista, yhdestä laukusta ja yksistä kengistä :) Onneksi olen kuitenkin aika pihi tuolla huuto.net:ssä.. saisihan sinne menemään rahaa jos alkaisi ihan älyttömästi huutamaan.. mutta käytän tuolla samaa järkeä kuin käytän kirpparilla käydessänikin.

Tilasin tänään myös PMMP:n uuden Veden Varaan-levyn. Tarkoitus oli se eilen käydä kaupasta hakemassa, mutta kiitos flunssani en kyennyt lähtemään mihinkään. Tämä flunssa on kovin aaltoileva.. sunnuntaina ja maanantaina se oli ihan ok.. tiistaina jouduin niistämään noin viiden minuutin välein ja eilen se sitten oli taas hieman parempi. Voisi jo päättää iskeekö kunnolla vai eikö iske.

Nyt pitäisi aloittaa taas uusi Potter-kirja. Seuraavana onkin vuorossa Harry Potter ja liekehtivä pikari. Olen tänään lähettänyt jo työhakemuksia öö.. viiteen eri paikkaan, joten kai sen iltapäivän saa viettää hyvän kirjan parissa. Olen tässä miettinyt, että pitäisiköhän sitä pistää itsensä StaffPointin tai jonkun muun vastaavan listoille. Olisihan sekin jotakin se.. onneksi nyt on ollut niin paljon kaikkia menoja, että ei ole ehtinyt ahdistua ihan älyttömästi.. vielä muutama viikko eteenpäinkin on sellaista haipakkaa, että hyvä kun ehdin käydä kotona kääntymässä. Konsertit, vuosikokous, mökkireissu, risteily, toinen mökkireissu, kummitytön luo matkustaminen.. onhan sitä siinä.. pitäisi jossakin vaiheessa vielä ehtiä ompelemaankin. Mistä tulikin mieleeni, että ennen kirjan avaamista taidan lyhentää yhden mekon.

Ai niin.. eilen sai juurikasvu vihdoin ja viimein kyytiä kun värjäsin hiukseni. Jälleen kerran valitsin kaupasta sen tutun ja turvallisen raitaväripaketin, joka kyllä nykyään on jo aika hintava (oi niitä aikoja kun se maksoi melkein 5 euroa vähemmän kuin nykyään).Hiukset ovat nyt siis osin kullanruskeat ja osin vielä vähän vaaleammat.. ja osin vähän tummemmat (kiitos ikivanhalle melkein mustalle värille, joka antaa oman vivahteen tuolta alta). Muutaman pesun jälkeenhän sen oikean värin vasta kunnolla näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti