sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Keikkatunnelmat ja yleinen höpötys viikonlopusta..

Eilen aamulla suunnattiin heti 10 jälkeen Oritkariin ja luistelemaan meren jäälle. Mukana oli kaakaot ja pullat. Yllättävän nopeasti sitä sen luistelun jalon taidon muisti. Kerran kaaduin pyllylleni, mutta ei sekään kipeää käynyt.
Pitäisi varmaan joskus kokeilla hokkareilla luistelua, koska kaunokeilla vähän liikaa käyttää nuita piikkejä. Jää oli merellä ihan hyvässä kunnossa. Vähän oli aina jossakin välissä lunta aika paljonkin jäällä, mutta ihan yleisesti jää oli hyvässä kunnossa. Käytiin sitten luistelemassa joku 4 km.. ja nyt on pylly ja jalat kipeät. Mietittiin, että jos sitä joku päivä lähtis luisteleen.. luistelis Vihiluodon torpalle, kävis siellä kahvilla ja sitten luistelis takasin. (kuva täältä)

Luistelun jälkeen käytiin kaupassa ja tehtiin ruokaa. Tehtiin itse lihapullia ja niiden seuraksi perunamuusia. Oli hyvää.. en edes muista millon olisin itse tehnyt viimeksi lihapullia.. ja onhan ne parempia kuin kaupan. Kaverin äiti antoi hyvän vinkin ja lisättiin "lihapullataikinaan" purkillinen kermaviiliä. Illaksi tehtiin sitten sushia!! Tehtiin sellasta aika perushärpäkettä.. eli merilevän sisään eksyi riisiä, avokadoa, lohta, kurkkua ja porkkanaa. Lisäksi sitten tietenkin soijakastiketta ja wasabia.. Oli ihan mielettömän hyvää!

Muu poppoo jäi istumaan iltaa kun me kaverin kanssa lähdettiin PMMP:n keikalle.. oltiin ihan hyvissä ajoin perillä ja ehdittiin tutustua taas Tähden tanssilattiaankin ennen keikan alkua. Oli kyllä ihan äärimmäisen hyvä keikka!! Mää vaan niin tykkään niistä tytöistä :) Jäätiin ihan suosiolla aika taakse, koska sieltä näki hyvin (kiitos Tähden korkean esiintymislavan) ja siellä oli tilaa bailata. Tänään olikin sitten jalat kipeät hyppimisestä ja äänikin oli jonnekin mystisesti kadonnut. Ääni lähti varmaankin Taiteilian, kesäkavereiden tai monen muun biisin mukaan :) Keikalta jatkettiin sitten vielä Otto K:hon. Pizzan kanssa sitten kavereiden luo. Ja tänään Herra H kävi hakemassa koko poppoolle ruokaa intialaisesta :)

Kaiken kaikkiaan vallan mainio viikonloppu! Ai niin.. ilmoittauduin eilen mukaan risteilylle. Viimestä kertaa pääsen hengaamaan kaikkien opiskelukavereiden ja opettajien kanssa! Herra M vähän pelotteli, että saattaisin joutua opettajien hyttiin ihan vaan sen takia, että olen myös ollut opettajana.. saas nährä. Nyt sohvan nurkka ja peitto katsoo kutsuvasti.. ehkä ihan pakko mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti