lauantai 21. maaliskuuta 2009

vuosi lisää mittariin... flunssa iski..

Eilen tuli yksi vuosi lisää mittariin.. muistajat pystyi laskemaan yhden käden sormilla ja niistäkin suurin osa oli sukulaisia. Pohjoisen tyttö kuitenkin muisti ja paketti tuli perille jo keskiviikkona.. ihana vihreä kaulakoru ja siihen sointuva rannekoru :) Kyllä se paras ystävä tietää aina parhaiten :) Eilen sain postissa myös ison kirjeen, josta paljastui veljen tytön (=kummitytön) 1-vuotis valokuva.. aivan suloinen tapaus on kyllä tuo kuva ja saikin heti aitiopaikan hyllyn päältä. Päätin, että jos vain mahdollista, niin pääsiäisen jälkeen lähden käymään etelässä katsomassa tuota maailman suloisinta pikkupirpanaa :)Viime yönä iski flunssa (Kuva). Valvoin suurimman osan yöstä kärsien kylmän ja kuuman olotilan muutoksista ja tukkoisesta nenästä. Kun vihdoin nukahdin, venyi herääminen melkein yhteentoista.. enkä olisi varmaan vielä silloinkaan herännyt ellei puhelin olisi piipannut myöhästyneitä onnitteluita. Pitäisi varmaankin käydä apteekissa, koska jälleen kerran yöllä haahuillessani tulin siihen tulokseen, että kämpästä ei löydy minkäänlaista flunssalääkettä tai särkylääkettä. Nenäsumutetta kuitenkin oli kolmea erilaista :) Pitäisi myös käydä hakemssa allergialääkkeet, kun kohta se aika taas alkaa.. sitten saakin innokkaasti veikata aina, että mikä allergia iskee seuraavaksi (sitä kun on allerginen kaikille mahdollisille puille ja heinille).

Mäkihypyn joukkuekisakin meni vähän niin ja näin.. samalla olen kuitenkin kuunnellut pitkästä aikaa Don Huonoja. Levyhyllystä valkkasin Kultaiset Apinat -kokoelmalevyn vuosien takaa. Tykkään enemmän tuosta kakkoslevystä, joka sisältää kaikenlaisia harvinaisuuksia.
Aika harvoin tulee enää nykyään donkkareitakaan kuunneltua. Aina joskus kuitenkin tulee vaan sellanen fiilis, että ihan pakko kuunnella. Tykkään enemmän Don Huonojen varhaisemmasta tuotannosta ja jotenkin sitä on aina tullut kuunneltua enemmän. Aloin tuossa miettimään, että olenko koskaan nähnyt Don Huonoja livenä ja tulin siihen tulokseen, että muistaakseni vuoden 2003 Provinssirockissa olivat soittamassa.. siellä siis heidät näin. (Kuva täältä)

Kyllähän se tämän vuodenkin Provinssirockin ohjelma näyttää jo tässä vaiheessa vallan mainiolta.. luulen kuitenkin, että nuo kestit jäävät tänäkin vuonna välistä. Ilosaarirockiin käyn kuitenkin lipun hakemassa heti kun tulevat myyntiin.. Suomalaisten bändien kattaus ensi kesänä Joensuussa on aika hieno.. On Disco Ensemble, Eleanoora Rosenholm, PMMP, Rubik, Risto ja THJKB. Odotan jo nyt ihan innolla nuita laulurinteen rientoja :)

Jälleen tänään tieni vie kaakkuriin iltaa viettämään. Tällä kertaa paikalla poika ja koira. Koiralla kuulemma valeraskaus (ja se osaa olla silloin aika ärsyttävä). Ajateltiin pelata lbp:tä.. pakko mennä aina jonnekin muualle pelaamaan kun en ite omista pleikka kolmosta.. ja enpä sitä oikeastaan kuitenkaan tarvitsekaan, kun aina voi mennä pelaamaan jonnekin muualle :) Pitäisi jaksaa tehdä profiili Facebook:iin.. minua on nyt muistutettu siitä melkein joka päivä viimeisen viikon ajan.. kyllä minä sen teen jahka vain saan itseäni niskasta kiinni :) Hyvät lauantait kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti