torstai 5. maaliskuuta 2009

Enkeleiden ja demoneiden päivä

Niinpä niin.. Kauan hyllyssä odotti Dan Brown:n Enkelit ja demonit -kirja. Aloitin sen muutama päivä sitten ja totesin heti kirjan olevat erittäin koukuttava.. tänään tein sen virheen, että aamulla sängyssä makoillessani päätin ihan vähän vain lukea tuota kirjaa.. Lopputulos oli se, että luin kirjan tämän päivän aikana loppuun. Suurimman osan päivästä se vei ja vähensi päivän tehokasta työaikaa. No.. onpahan sekin kiusaus nyt sitten takaisin hyllyssä :) Kirja oli erittäin hyvä ja kuten jo aikaisemmin sanoin.. erittäin koukuttava! Ja loppu.. täynnä yllätyksiä!!

Illan ja osan päivästä olenkin sitten pohtinut jälleen työnhakuun liittyviä kysymyksia. Ajattelin laittaa yliopistolle muutamiin paikkoihin hakemuksia ja aloin miettimään, että pitääkö hakemukset lähettää laitoksen johtajalle vai suoraan tutkimusryhmän pomolle. Tulin siihen tulokseen, että laitan suoraan tutkimusryhmään (ei laitoksen johtajilla varmaankaan ole aikaa minun hakemustani lukea.. ja eihän ne varmaankaan edes tiedä tarvitseeko jokin tutkimusryhmä työvoimaa). Toinen mielessä pyörinyt asiani oli, että pitääkö kirjoittaa erillinen hakukirje.. tulin kuitenkin siihen tulokseen, että oikein muotoiltu sähköposti, jossa on ansioluetteloni liitteenä saa riittää. Sanokaa vain laiskaksi.. ei se minua haittaa.

Samalla kaavalla menen kai huomennakin. Etsin mielenkiintoisia tutkimusryhmiä ja lähetän sähköpostia.. pitää tosin yksi ihan oikea työhakemuskin kirjoittaa. Kaupassakin pitää mennä käymään.. juuri kaadoin viimeiset maidot kahviini (huomenna joudun aamusta turvautumaan siis pikakahviin).

Nyt menen virkkaamaan pipoa.. voi olla pieni mahdollisuus, että siitä tulee ihan liian pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti