tiistai 6. tammikuuta 2009

Loppiaisateria ystävien kanssa

Vietimme laatuaikaa vanhalla kaveriporukalla. Syötiin erittäin hyvin ja pelattiin Monopolia. Ateriaamme kuuluivat seuraavat:

-paisti (en tiedä mitä se oli, mutta ainakin hyvää)
-itse tehdyt kermaperuna (kaupan perunasipulisekoitus + ruokakermaa + paljon mausteita)
-haudutettu bataatti ja lanttu
-hunajassa kypsytetyt valkosipulinkynnet (uunissa siis tehtiin..)
-tavallinen tuoresalaatti

jälkiruoaksi kahvia ja vadelmasorbettia..kyllä ruoka vei kielen mennessään. On aina kiva kokkailla porukalla. Tulee vain niin vähän tehtyä mitään tuollaista yhdessä. Jotenkin tuntuu, että kaikilla on aina jotakin muuta menemistä, niin koskaan ei porukkaa saada kasaan.

Monopolista voin sen verran sanoa, että kauan sinnittelin melkein rahattomana :)

Lukujärjestyksen opiskelijoilla alkaisi huomenna mun assaroima kurssi. Tuntisuunnitelmassa kuitenkin lukee, että kurssi alkaa vasta maanantaina. Kukaan ei ole kertonut, että milloin minun pitää mennä koululle. Jos sitä huomenna jaksaisi sinne mennä kyselemään, että mikä on oikein homman nimi. Jos niillä kuitenkin huomenna olisi vaikka teoriaa ja näkisin sen opettajan. Kyseinen opettaja ei ole koskaan minulle mitään tunteja pitänyt, joten en edes tunne häntä.. eikä hän oikeastaan ole edes meidän koulun vakituinen opettaja. Vaikeaa, mutta ei kait se auta kuin mennä kyselemään.

Nyt kattomaan huomiseksi vaatteita, kun aamulla kuitenkin väsyttää. Pirun rytmi, kun on loman aikana kääntynyt ihan hämäräksi. Huomiseksi lupasi yli 20 astetta pakkasta.. eli aika paksuja vaatteita saa kaapista kaivaa.. kun kuitenkin pitää kävellä AMK:lle ja takasin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti