lauantai 3. tammikuuta 2009

pakkaspäivä pyjamassa

Aamulla jouduin heräämään ensimmäisen kerran kuudelta. Siirryin sohvalle nukkumaan. Tunnin päästä kuitenkin kapusin takaisin sänkyyn ja seuraavan kerran jaksoin nousta puolilta päivin. Olen koko päivän ollut sisällä ja vieläpä pyjama päällä. Olen ollut liian laiska lähtemään minnekään. Enkä oikeastaan ole halunnutkaan. Lähinnä olen linnoittautunut toimistoon/vierashuoneeseen (=entinen oma huoneeni).

Jotenkin vain erinäiset tapahtumat ovat alkaneet vaivata mieltäni. Vaikka päätin, että en anna niiden masentaa niin siltikin hmm. Tuntuu jotenkin "pahalta". Tuntuu siltä, että asiasta haluaisi puhua toisen osapuolen kanssa. Mutta toisaalta.. Kokemus on sen osoittanut, että aina ei kannata asioista puhua heti. Antaa ajan kulua ja katsoo sitten haluaako toinen puhua asiasta.

Luen tällä hetkellä:
Kirja on siis Jeffrey Eugenidesin (vai miten se taivutetaan) hieno teos Virgin Suicides - Kauniina kuolleet.
En edes muistanut omistavani kyseistä kirjaa ennenkuin sen tänään porukoiden kirjahyllystä bongasin. Ovat yrittäneet pimittää kirjaani! Siitä on todella paljon aikaa kun olen viimeksi tämän kirjan lukenut ja niinpä innolla jälleen aloitin.. ja eihän sitä voi lopettaa kesken. Tykkään kyllä ihan älyttömästi tästä kirjasta.
Kansikuva täältä -> kansi

Ulkona on hirvittävän kylmä. Suunnilleen saman verran kuin pohjoisessa toissapäivänä ja eilen. Pakkasta oli tänään jossakin välissä jo yli 20 astetta. Hyvä päivä kuluttaa aikaa lukemalla.. ja juomalla kahvia. Tahtoisin tosin jo Ouluun. Alkaa olemaan pinna kireällä. Eikä asiaa yhtään helpota se, että mielessä pyörii nyt oikeastaan vain yksi henkilö... Taidanpas mennä jatkamaan lukemista. Jos tämän päivän aikana saisi vaikka koko kirjan luettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti