torstai 8. tammikuuta 2009

Opinnot sidontaa vaille valmiit

Eilen sain lähetettyä opinnäytetyön tiivistelmän kirjaston tietokantaan ja kirjoitin sitten samalla itsearvioinnin. Itsearviointi tuntui vähän turhalta, kun arvosanan on saanut melkein kuukausi sitten. Tänään sitten kävin koulun myymälässä tulostamassa työn neljänä kappaleena.. tarkoitus oli tulostaa vain sellaiset sivut, joilla on jokin värikuva, mutta noh.. lopulta minulla oli 4 täyttä opinnäytetyötä, 4 puolikasta ja yksi versio, jossa ei ollut tuloksia.. lisäksi vielä liuta sivuja sieltä täältä. Eihän se ihan putkeen sitten mennyt. En kuitenkaan joutunut maksamaan kuin niistä neljästä oikeanlaisesta versiosta, koska tulostimessa ei ollu "laskuri" päällä :)

Nyt on sitten viety koulun kirjastoon yksi kappale sidottavaksi ja joku päivä tässä pitää sitten viedä kirjasitomoon loput kolme kappaletta. Alkaa olemaan hommat niinkuin pulkassa.

Vielä istun kaverin kanssa koululla. Voin sanoa, että tämän laitoksen kahvia ei ainakaan tule koskaan ikävä. Hinnat olivat jälleen vuoden vaihteessa nousseet ja lisäksi kahvi on todella pahaa. Mutta minkäs sitä voi, kun on kofeiiniaddikti ja kahvia on pakko saada aina tietyin väliajoin.

Kuuntelin eilen aimo annoksen Kent:iä. Tuli yhtäkkiä sellainen fiilis, että ihan pakko saada kuunnella. Olen jo jonkun aikaa ollut ihan innoissani ruotsalaisesta musiikista! Eikä villitys ota laantuakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti