sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Yes Man

Kävin tänään pitkästä aikaa leffassa. Käytiin katsomassa tuo otsikossakin oleva Yes Man.. noh, olihan se. Pitkästä aikaa komedia, jossa sai nauraa.. mutta eipä tuo suosikkeihini kuulu. Aika vähän muutenkin katson komedioita. Mutta Jim Carreyn ystäville voin tuota suositella.

Taustalla pyörii Gilmoren Tyttöjen neljäs tuotantokausi. Olin tänään niin onnellinen, kun se alkoi taas Ylellä pyörimään.. ja vieläpä ihan alusta. Itsehän tosin omistan kaikki tuotantokaudet, joten voin katsoa milloin huvittaa.. mutta on se silti kiva, kun on taas jokin sunnuntai-traditio.

Taustalla myös kuuluu Elenaoora Rosenholm - Älä kysy kuolleilta, he sanoivat levy. Viime syksynä innostuin tästä yhtyeestä vasta oikein kunnolla. Olen jo kauan kuunnellut Kuusumun Profeettaa ja näiden molempien yhtyeiden taustalla häärii Mika Rättö. Profeetan kautta tavallaan löysin tuon Eleanooran "murhapopin". Tykkään ihan älyttömästi molemmista levyistä. Tällä hetkellä kuunnelluin biisi taitaa kuitenkin olla Ambulanssikuskitar.

Pöydällä odottaa myös kirja lukijaansa. Tällä hetkellä menossa on Paulo Coelho - Brida. Kirja, jota täytyy lukea ajatuksen kanssa. Ei ole ehkä niin kevyttä luettavaa kuin odotin, mutta eiväthän Coelhon kirjat koskaan ole. Ostin myös Paulo Coelhon Ilo-kalenterin. Riittävästi tilaa kaikille merkinnöille.. mutta yksi miinuspuoli tuossa kalenterissa on... Koko viikko ei ole samalla aukeamalla, vaan ma-to on ensin ja seuraavalla aukeamalla on pe-su. Menen viikoissa ihan sekaisin.. mutta kai tuota oppii käyttämään.

Nyt laitan musiikin pois, menen katsomaan gilmoret loppuun ja sitten kirjaa lukemaan. Vettä täytyy saada.. leffateatterin suolaiset popcornit aiheuttavat kihelmöintiä huulissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti