tiistai 13. tammikuuta 2009

Hektinen elämä

Onpas ollut kiirettä.

Lauantaina olimme illanvietossa ja lähdimme vielä baariin. Menin ystävieni luokse yökylään ja tulin vasta sunnuntai-iltana kotiin.

Eilen oli ensimmäiset tunnit, joilla olin assaroimassa. Kaikki meni hyvin ja opiskelijatkin suhtautuivat ihan hyvin :) se on aina positiivista. Tänäänkin kävin hoitamassa muutaman työjutun.
Tänään koululla tapahtui jotakin todella hassua. Kävelin portaita ylös, kun koulutusohjelman vastaavaopettaja tuli vastaan..hän hymyili ja sanoi "ja opettaja saapuu paikalle..".Eihän siinä sinänsä ole mitään hassua, mutta tuli vain jotenkin tosi kummallinen olo. Yksi opettaja puhui eilen, että kenties olisi toinenkin kurssi tiedossa.. ja sehän sopii minulle.

Töiden etsiminen jatkuu.. yksi kaveri lupasi kysyä omalta työpaikaltaan, että olisiko minulle töitä.. Siellä kuulemma tarvitaan uusia työntekijöitä ja aikoi ihan vähän vain puhua puolestani :)


Vein tänään kummitytön synttärikortin postiin. Tyttö täyttää huomenna vuoden! Harmi, että asuvat niin kaukana, ettei pääse viettämään synttäreitä. Noh.. vastahan hänen kanssaan vietin melkein kaksi viikkoa. Mutta tykkään vaan niin paljon siitä! :) Kuva on googlesta haettu.

Nyt katsomaan jakso tai pari Gilmoren tyttöjä.. sitten nukkumaan. Huomenna taas opettamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti