perjantai 11. syyskuuta 2009

eihän ole pakko keksiä otsikkoa...

Mistä tietää, että syksy on tullut.. Ei sitä samalla tavalla huomaa kaupungissa kuin täällä "maalla", missä minunkin vanhempani asuvat..

Pihatietä kävellessä jalkojen alla rahisevat keltaiset koivunlehdet, jotka pari päivää sitten raivonnut syysmyrsky on siihen lennättänyt..

Veljeni pienelle tytölle tehdyn hiekkalaatikon suojamuovista on tullut pienen pieni lintulampi, joka on täyttynyt syksyisistä lehdistä...
Koivujen lehdet alkavat muuttua keltaiseksi ja harventuvat tasaiseen tahtiin.. Kyllähän niitä löytyy ympäri pihaa, mutta jotenkin ne vain näyttäisivät paljon paremmilta, jos olisivat yhä vihreitä ja kiinni puussa..
Kotitaloani ympäröivät pellot ovat muuttaneet värinsä kovin syksyiseksi.. Itselleni tuo on aina ollut selvä syksyn merkki. Toisaalta keltainen viljapelto on kyllä aika kauniskin..

Mutta onneksi nyt on ollut suhteellisen lämmintä kuitenkin. Oma flunssani alkaa jo pikkuhiljaa hellittämään.. tai siis yskä.. vielä eilenkin yskin keuhkojani pihalle, mutta tänään on ollut jo paljon helpompaa ja ajattelin vähän, että josko sitä vaikka tänään lähtisi yhtä "keikkaa" katsomaan.. Luulisin ainakin, että yskäni ei enää muita haittaisi :)

Vanhempani lähtivät tänä aamuna, joten tässä on nyt sitten seillainen reilu viikko aikaa kehittää itselle tekemistä. Kypros heitä kutsuu vasta maanantaina, mutta lähtivät viettämään viikonloppua ensin veljeni luokse tuonne vähän etelämpään. Onneksi ainakaan tänään ei vielä tarvitse älyttömästi käyttää mielikuvitusta tuon aktiviteetin suhteen. Taidanpas mennä kutomaan villasukkaa.. ystävälläni on keskiviikkona synttärit ja ajattelin kutoa hänelle villasukat lahjaksi.. Hän on toivonut uusia villasukkia vaikka kuinka kauan ja värikin oli valmiiksi mietittynä niin tämähän on mitä helpoin lahja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti