sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Katsaus eiliseen ja sunnuntain turinat

No niin.. nyt on vanhemmat kahvitettu (lamppu ei toimi yhä edelleenkään) ja kuvat otettu. Elikkäs eilinen Ikean reissu oli kaikin puolin erittäin mukava. Hyvässä seurassa on aina mukavaa. Kaveripariskunta lähti ostamaan muutamia hyllyjä, naulakkoa ja kenkätelinettä.. hyllyt vaihtuivat tikapuuhyllyksi ja ne oikeat naulakot ja kenkätelineet olivat loppuneet.. eli heillä ei mennyt ihan putkeen.. mutta ainahan sieltä jotakin kuvaa löytyy :)

Itse ostin vain muutaman hedelmäveitsen, hengareita ja ehkä yhden maailman suloisimmista pöytälampuista! Täytyisi vielä käydä ostamassa pieni kynttilälamppu, jotta saan tuon uuden lampun toimimaan. Olen kyllä ihan myyty tuolle yksinkertaiselle, mutta ah niin ihanalle lampulle :)

Kävimme myös tosiaan Ginassa, kun kerran tuonne asti olimme lähteneet ja Oulusta tuota liikettä ei löydy. Mukaan tarttui ihan tavalliset farkkulegginsit ja muutama paita..

Ihan perus valkoinen toppi.. tarttui mukaan kun tajusin, että en omista kuin ehkä yhden ja toinen ostamani paita tarvitsi valkoisen topin alleen. Ja sitten se toinen uusi rakkauteni. Muutama kuva kenties kertoo tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa.

Huomasin just, että tosiaan peilin kautta otettu kuva on peilikuva ja silloinhan tekstikin on väärinpäin.. mutta kuitenkin.Tykästyin tuohon kuvaan ja tekstiin ihan älyttömästi!

Uudet paidat pääsivät päälle heti eilen illalla kun olimme porukalla istumassa iltaa ystävien luona. Iltaan kuului sauna, ruoka, punaviini, valokuvat ja höpöttäminen. Oli ihan järjettömän kiva ilta.. kiitos kaikille paikalla olleille!Ruokalistalla oli täyettyjä paprikoita kahdella eri täytteellä. Toisessa täytteessä oli curry-kanaa ja toisessa valkosipuli-yrtti -katkarapuja. Molemmissa oli myös paahdettu chili -tuorejuustoa (voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon) sekä paljon juustoraastetta päällä.

Lisänä oli myös vähän salaattia. Jotenkin meistä kaikista tuntuu, että fetajuusto tulee jo korvistakin ulos, joten teimme vaihtoehtoisesti lautasen, josta kaikki saivat oman mielensä mukaan ottaa mitä tahtoivat. Jotenkin tuo illan istuminen meni niin myöhään, että emme edes baariin lähteneet. Kotona olin joskus kahden jälkeen ja unta ei tarvinnut kauan odotella. Pitkästä aikaa sain nukuttua kunnon yöunet. Flunssan takia ovat yöt olleet hieman tukalia, mutta jospa tämä tästä alkaisi helpottamaan. Ainakaan kurkku ei ole enää yhtä kipeä kuin eilen eikä nenäkään niin tukkoinen.

Nyt odottelen, että pojat tulevat käymään kahvilla.. tarjolla kun on yhä edelleenkin omenapiirakkaa kermavaahdolla ja mustikkamuffinseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti