maanantai 21. syyskuuta 2009

mekkosia ja hauskoja hetkiä

Kylläpäs eilen olikin taas varsin mukava ilta. Emmekä edes tehneet mitään kummallista. Mutta hyvässä seurassa aika menee aina ihan liian nopeasti ja niin se kello nytkin oli yhtäkkiä 5 aamulla, kun nukkumaan menimme.. ja kyllähän se saunominen on mukavaa.. tai itse asiassa se paljussa uiskentelu (en edes muista milloin olisin tuolla paikassa viimeksi käynyt kunnolla saunassa).

Mutta niin.. viime viikolla kävin tosiaan muutamalla kirpparilla ja vaikka olenkin kironnut liian täyttä vaatekaappiani ja pidemmän aikaa, saivat hyllyt taas muutaman asukkaan lisää. Ostin muutaman ohuen neuleen ja lisäksi kaksi mekkoa.

Ensimmäisenä bongasin tuollaisen aivan ihanan Cubuksen juhlamekon. En jaksanut mennä sovittamaan ollenkaan, koska omistan jonkun verran Tukholman ajalta lähtöisin olevia cubuksen vaatteita ja ei se koko tälläkään kertaa pettänyt. Eli mekko istui kuin nakutettu. Mekko oli erittäin hyvässä kunnossa ja mielestäni suhteellisen edullinen, koska maksoin siitä ainoastaan 3 € :)Toinen mekko oli tuollainen H&M:n mekkonen, jossa olivat vielä laputkin paikoillaan, joten joku myi ihan uuden mekon ja tämäkin maksoi vain 3 euroa. Alapuolella hieman parempi kuva tuosta mekon kuosista, koska tuo kuva koko mekosta on aikas tumma ja kuosi ei oikein pääse oikeuksiinsa. Ajattelin, että voisin vähän mekon hihoja tuunailla jahka jaksan kaivaa ompelukoneen taas esille.. mutta siitä sitten joskus enemmän, jos jaksan alkaa ompelemaan :)

Pitäisi varmaankin kohta lähtä miettimään iltapalan laittamista. Porukat olivat jo kovasti tulossa kotia kohti kun heille jonkun aikaa sitten soitin. Odotan vallan innolla tuliaisia!!! Olen aina niinkuin pikkulapsi, jos vain on mitenkään mahdollista, että saisin jotakin kivaa :) Mamma on kyllä yleensä osannut tuoda ihan kivoja ylläreitä (kuten kenkiä tai laukkuja) :) Kenties huomenna sitten vähän enemmän niistä :) Nyt iltapalan laittoon.. ja vois vielä viimeset romut kerätä pois lattialta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti