tiistai 1. syyskuuta 2009

armas aurinko...

On se niin kiva kun on koko päivän paistanut aurinko.. ja suurimman osan päivästä käytin työhakemusten lähettämiseen.. Mutta pääsin nauttimaan tuosta harvinaisesta valoilmiöstä kun kävin kävellen kaupassa :) Johan tuo muutaman päivän jaksoikin sataa ihan urakalla, joten kiva että välillä näinkin.

Päivät on taas vaan menneet ohitse. Lauantaina vietettiin porukalla iltaa tuossa melkein naapurissa. Kiitos emännälle ja isännälle tarjoiluista ja koko poppoolle muutenkin hyvästä seurasta! Ilta jatkui luottopaikassa, eli Otto K:ssa. Jotenkin se paikka jaksaa aina vain viehättää. Tosin itse hyppäsin jo aika aikaisin taksiin erään ystäväni kanssa.. mutta hauskaa oli kuitenkin!

Sunnuntaina eräs ihana ystäväkävi hakemassa toipuville kaveruksille ruokaa ja loppu päivä menikin sitten Mariota pelatessa.


Jostakin olivat onnistuneet haalimaan tuon ihanan pelikonsolin ja vielä ihanamman pelin! Viime pelailusta oli kyllä kulunut jo pitkä tovi, mutta yllättävän hyvin se silti sujui.. Sunnuntaina pääsin alkuillasta takaisin kotiin (miten nämä reissut aina silloin venyvät, kun ei ole edes tarkoitus...) ja loppuilta meni bb talkshowta odotellessa ja Final Fantasy X:ää pelatessa. Selätin yhden kauan vaivanneen vastuksen ja pääsin vihdoin eteenpäin :) Olisikohan tässä jonkinlaista peliriippuvuutta havaittavissa kun aina pitää jotakin pelata :)

Eilinen menikin sitten poikien kanssa hengatessa.. Hotellia pelatessa, musiikkia kuunnellessa ja tv:tä katsellessa.. Niin ja eilisen aamupäivän käytin tehokkaaseen siivoamiseen. Kämppä taas vaihteeksi siinä kunnossa että täällä jopa jaksaa olla ja voisi vaikka vieraita kutsua kylään :) Olen saanut käännettyä rytminkin taas edes lähelle normaalia rytmiä ja jotenkin olo ihan äärimmäisen energinen (vaikka ahdistus aina silloin tällöin pääseekin vaivaamaan kun alan miettiä työtilannetta).

Se on nyt sitten ihan virallisesti syyskuu.. ja sen huomaa kun menee ulos. Useat ihmiset ilmeisesti pukeutuvat kalenterin mukaan, kun nyt jo näkee monilla niin paljon vaatetta päällä.. ei siellä nyt vielä niin kylmä kuitenkaan ole, että pitäisi keskellä päivää pitää kaulahuivia ja hanskoja! :)

Kuvat: nes, Mario

1 kommentti:

  1. Moikka! Vanhoja postauksia lukiessa huomasin että omistat Totta Puhuen-lautapelin. Olisitko halukas myymään sen? Laita vaikka mailia em.preciousmoments@gmail.com.

    VastaaPoista