keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Patterit on joskus kiven alla...

...niinpä niin.. ajattelin tänään ottaa vähän rästiin jääneitä kuvia ja ikäväkseni totesin, että kamerasta on patterit lopussa. Kaivoin kaikki kaapit läpi, mutta en löytänyt sopivia paristoja tuohon masiinaan (tahtoisin niin uuden akulla toimivan kameran). Lopulta löysin työpöydän laatikosta ladattavat patterit, mutta en niille laturia. Sitten välähti.. minullahan on iänikuisen vanha kannettava cd-soitin, jossa patterit voi ladata!!! Sitten piti vielä odottaa, että pattereissa on virtaa ottaa kuvat ja siirtää ne koneelle.. loppu hyvin, kaikki hyvin.

Aamulla lähdin auringon paisteessa käymään kaupassa tuossa lähiostarilla ja yllätykseni siellä oli myös "pihakirppis".. paikalla oli harvinaista kyllä vain yksi kauppias, mutta en voinut ohittaa paikkaa ostamatta mitään :)

Tänään ostamani sydänhelmet sekä jo heinäkuussa huutonet:stä huutamani kissakoru. Missäs se kissa luuraakaan? :) Olen jotekin tykästynyt nyt ihan älyttömästi valkoisiin koruihin.

Sydänhelmillä oli hintaa 4 €, mikä ei mielestäni ollut mikään paha hinta kun ottaa huomioon, että korun saa monin kerroin kaulaan.Valkoisista muovisista tavaroista tuntuu olevan mahdotonta ottaa kunnollisia kuvia nykyisellä kamerallani.. olen jo pitkään haaveillut siitä uudesta kamerasta, mutta niin.. tällä hetkellä ei rahatilanne vaan anna periksi (vaikka eihän ne oikeesti ole edes niin älyttömän kalliita).

Toinen tämänpäivän ostoksistani oli kivat pampulat.. siis tuohan on kaulahuivin korvike ja hintaa sillä oli muistaakseni 4 €.. jotenkin se vain niin äärimmäisen kutsuvasti minua siellä odotti, että oli ihan pakko ostaa :) On se ainakin vähän erilainen kuin tavallinen kaulahuivi.

Sain viime viikolla kaveripariskunnalta koristeoksia 5 kappaletta. He olivat niihin kyllästyneet ja kun lattiavaasikin meni rikki, ei heillä ollut oksille enää paikkaa. Itse mietin sitten pääni puhki, että mihin ne laittaisin, koska en omista lattiavaasia ja oksat ovat suhteellisen suurikokoiset. Kun sitten otin toiset verhot pois ikkunasta jäi sängynpäädyssä olevaan nurkkaan tilaa ja sopivasti siellä olikin sitten putket, joiden taakse sain oksat suhteellisen siististi tungettua.

Tykkään kyllä noista oksista ihan mielettömän paljon.. ja saipahan taas ainakin vähän uutta ilmettä kämppään :) Aika helposti menevät ohuimmat oksat poikki ja putkien väliin tunkiessa ja toistensa lomaan aseteltaessa piti olla aika varovainen. Muutama pienempi kiekura meni poikki, mutta onneksi on vielä suhteellisen paljon jäljellä :)

Tein tänään vähän levytilausta (vain 4 levyä tällä kertaa), mutta niistä sitten enemmän kun saapuvat perille. Suhteellisen vähällä rahalla tilauksesta kuitenkin selvisin.. vaikka tulossa onkin vain muutama sellainen levy mistä olen jo kauan haaveillut.. kaksi levyä onkin sitten totaalisia ex tempore -ostoksia. Mutta jeps.. taidanpas soittaa tulisiko muutama kaveri käymään kahvilla.. tai sitten kehitän jotakin muuta järkevää tekemistä.. kuten Final Fantasyn pelaamista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti