maanantai 7. syyskuuta 2009

paketteja kaksin kappalein...

Viime viikolla varmaankin mainitsinkin tekemästäni levytilauksesta.. Tänään ne sitten vihdoin ja viimein saapuivat perille. Nuo edullistakin edullisemmat levyt, joista puolet ei ole edes ollut ostoslistalla :)Levhyllyjäni täyttävät tämän jälkeen siis myös Lapkon Young Desire, Billy Joelin Piano Man (The very best of Billy Joel), Keanen Under the Iron Sea ja Spice Girlsin Greatest Hits. Nuista ostoslistalla on pidempään jo ollut Lapko ja Billy Joel. Keane on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta tähän astisen tuttavuuden pohjalta odotan tuolta levyltä suhteellisen paljon. Spice Girls on sellainen bändi, jota en kuunnellut edes silloin ihanina ala-aste -aikoina, jolloin kyseinen bändi oli kovassa huudossa. Olin aina enemmän niiden "babyface-poikabändien" fanittaja :) Nyt kuitenkin ajattelin, että voisinpas tuon kokoelman tilata ihan vain sen takia, että oli lähestulkoon ilmainen.. ja voinpahan ainakin kerran plarata biisit läpi :)

Onhan tuossa Keanen levyssä aivan äärimmäisen hieno kansi. En ole pitkään aikaan törmännyt yhtä hienoon kanteen! Kuvan on tehnyt suomalais-brittiläinen Sanna Annukka Smith, joka on saanut vaikutteita Kalevalasta ja Suomen muinaisista kansantaruista. Jotenkin tuosta kuvasta kenties huokuu sellainen perinteinen suomalaisuus, koska heti kannen nähtyäni ajattelin, että asialla olisi voinut olla joku suomalainen taiteilija.. ei mennyt ihan oikein, mutta kuitenkin melkein. Kuuntelen nyt tässä samalla tuota Keanen levyä ja ainakin näin ensi kuuntelulla vaikutttaa varsin mukavalta brittirockilta. Mielenkiintoista on se, että kyseisessä rockyhtyeessa ei ole ollenkaan kitaristia! Musiikki koostuu vain rummuista, pianosta, bassosta ja laulusta. Erittäin mielenkiintoista ja hyvältä kuulostaa! Under the Iron Sea on yhtyeen toinen albumi ja se on julkaistu jo 2006, joten uudempikin albumi yhtyeeltä löytyy. Kenties se on sitten se seuraava ostos levyhyllyyn. Täytyy kyllä myöntää, että tämä levy ei pettänyt, vaikka ennakko-odotukset olivatkin varsin korkealla :)

Toisesta paketista tuli ilmoitus tekstiviestillä.. niinpä kävin sen pikimiten noutamassa lähimmältä R-kioskilta ja innokkaasti aukaisin laatikon.. damdam.. ja mitäs sieltä löytyikään...

Tilasin Tigin Control Freak shampoon ja hoitoaineen yhteispaketissa Hairstoresta pari viikkoa sitten ja nyt tuo ihana paketti saapui perille! Olen tykästynyt Tigin shampoisiin ja hoitoaineisiin ihan älyttömästi.. vaikkakaan en itse yhtään ole tähän mennessä omistanut. Tuo paketti oli kuitenkin sen verran edullinen, että näin parhaakseni sen tilata.. ja eipähän tarvitse ihan heti olla ostamassa shampoota.. paitsi hopea sellaista. Vaalea kuontaloni kun vaatii aina tasaisin väliajoin tuota violettia pesuainetta, jotta ei ei muutu ihan keltaiseksi :)

Mietin pitkän tovin, että minkälaisen Tigin paketin tilaisin ja lopulta ratkaisu olikin kuitenkin suhteellisen helppo. Ensin mietin kaiken maailman värinsuoja-aineita (Fashionista Tween) ja kosteuttavia aineita (Catwalk Oatmeal & Honey), mutta lopulta se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Minulla on luonnonkiharat hiukset, joita vihaan yli kaiken ja joudun joka päivä käyttämään suoristusrautaa. Valintani oli siis Control Freak, jonka ainakin luvataan silottavan kiharia ja permanentattuja hiuksia. Ja miksi olisinkaan tilannut shampoon värjätyille hiuksille, kun joudun kuitenkin aina silloin tällöin käyttämään tuota hopea-shampoota, joka muuten taitaa tällä hetkellä olla Bonacuren pullossa. Yleensä olen suosinut Cutrinin tuotteita, mutta joskus täytyy kiireessä luopua suosikeista ja kokeilla välillä jotakin muuta :)

Nyt lähden tekemään levyhyllyihin tilaa uusille asukkaille ja kai se täytyisi tehdä pienen pieni inventaario tuolla kylppärin puolellakin. Jotenkin minusta tuntuu, että siellä on paljon tyhjiä purkkeja ja purnukoita.. tai ainakin melkein tyhjiä, jolloin niistä ei kuitenkaan saa mitään ulos. Itseäni ärsyttää nuo tyhjät purkit kylppärissä, mutta niin.. minkäs sille tekee kun on joskus vaan niin laiska :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti