keskiviikko 9. syyskuuta 2009

yskii vielä keuhkonsa ulos..

Yskä sen kun pahenee ja nyt alkaa jo tuntumaan siltä, että keuhkot tulee kohta ulos. Rintakehä on ihan älyttömän kipeä. Olen juonut kuumaa vettä ja ottanut yskänlääkettä ja yrittänyt lääkitä itseäni kaikin mahdollisin keinoin.. jospa se tästä.

Niin.. eilinen meni ystävän luona hengatessa. Pelattiin vähän Sims 3:sta, leivottiin mustikka-vadelma-suklaa -muffineita, tehtiin ruokaa (perunoita ja kastiketta, joka höystettiin suolakurkulla ja paaaaljolla valkosipulilla.. niin ja porkkanaraastetta) ja katsottiin tv:tä. Siinähän se päivä meni aika näpsäkästi. Olin vasta yöllä kotona. Aloitin jo yöllä operaation pakkaus, mutta oikeestaan sain vasta tänään aamulla pakattua. Samalla järkkäilin sitten kämpän ja suuntasin rautatieasemalle selässäni suhteellisen paivana rinkka. Matka alkoi kohti vanhempiani..

Olen täällä siis vähän yli viikon talonvahtina, kun vanhempani lähtevät ulkomaille. Tehtäväni on siis kastella kukat ja hakea posti.. Mutta kyllähän sitä täytyy ensi viikolla lähteä kuitenkin Oulussa käymään. Ei minun pääni kestä täällä niin pitkää aikaa. Niin ja täytyyhän ne kuoronuotitkin jossakin välissä käydä hakemassa... kun unohdin ne jotenkin ihan totaalisesti :)

Nyt lähden kahville (kotona käydessä on aina niin hirvittävän kiva päästä kahvittelemaan kun on aina pullaakin tarjolla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti